Fitline PM International - VISION & VERKLIGHET

Inte möta - utan överträffa - kraven

PM International handlar inte om att möta de krav som konsumenterna ställer på produkter inom hälsa och skönhet, utan om att överträffa dem. Vi går alltid steget längre i utvecklingen av produkter inom hälsa, fitness, skönhet och välmående. Maximal säkerhet, trygghet och effekt prioriteras och utlovas, samtidigt som vi använder oss av naturliga råvaror, miljöoptimerade framställningsprocesser och möter läkemedelsindustrins strikta krav på tillverkning och framställning. Det är inte för intet som Fitline är många elitidrottares förstahandsval när det kommer till produkter för prestation och återhämtning.

Produktkontroller på eget initiativ

På PM International genomförs ständigt produktkontroller helt på eget initiativ, vilket är en bidragande faktor till varför vi vågar garantera att våra produkter håller så hög kvalitet. De kosttillskott som finns inom Fitness och Sport är med på Cologne List (läs mer här), som är en lista som idrottsvärlden sammanställt över kosttillskott som garanterat är säkra och dopingfria. För de flesta företag är det en dröm att få finnas med på denna listan med sina väldigt hårda krav. För oss är det en självklarhet.

TÜV

TÜV SÜD ELAB GmbH verkar som ett externt och helt oberoende laboratorium som regelbundet analyserar och kvalitetssäkrar Fitline enligt olika kvalitetsparametrar. Utöver alla de rigorösa renhets – och kvalitetssäkringsanalyser som Fitline och PM International själva genomför, kontrolleras av TÜV SÜD ELAB som en oberoende kontrollant.

TÜV SÜD ELAB GmbH är ett till hundra procent ägt dotterbolag till TÜV SÜD AG och arbetar sedan många år som en professionell laboratorieavdelning för Livsmedelsanalys, Vatten – och Miljöteknik och Medicinsk Laboratorieservice. Den snabba och exakta analysen av olika produktprover samt den kompletta konsultationen till samarbetspartners, räknas som en av företagets viktigaste kompetenser.

TÜV SÜD ELAB GmbH Laboratorium uppfyller alla krav enligt DIN EN ISO/IEC 17025:2005 och är ackrediterat av DAkkS under ackrediteringsnummer D-PL-14390-01-00.

 

Fitline Välgörenhet

Den finansiella basen i PM International är solid. Vi ägnar oss också åt välgörenhetsarbete i samarbete med hjälporganisationen World Vision. Genom åren har tiotusentals barn fått och tillgång till sjukvård, mediciner och utbildning, samt hjälp och stöd via fadderskap.

Läs mer om Fitline's välgörenhet >>

 

SORTIMENT

Fitline & Beautyline

Det finns ett gediget utbud av produkter inom våra två serier för skönhet och hälsa: Fitline & Beautyline. Fitline utkom först och är fortfarande den större grenen i PM International, men vi är minst lika stolta över Beautyline som ger våra kunder marknadens bästa skönhets- och hudvårdsprodukter till rimliga priser.

Våra serier

Inom Fitline massor av fantastiska produkter:

  • Optimal försörjning - det mest kompletta ur sortimentet
  • Grundförsörjning - fibrer, enzymer, mjölksyrabakterier, vitaminer och mineraler. Allt framställt med modern teknologi och NTC för optimalt upptag.
  • Sportprodukter - för prestation, återhämtning och maxad form.
  • Viktkontroll - för ett enklare, snabbare och effektivare sätt att nå drömformen
  • Specialprodukter - välgörande teer, yoghurtdrycker och vitaminkomplex

Inom Beautyline finns följande serier:

  • Anti-ageing - krämer och rengöring för mogen hud, som verkligen fungerar! Synbara resultat inom loppet av dagar.
  • Rengöring - skonsam och effektiv rengöring som din hud kommer att tacka dig för
  • Kroppsvård - allt du behöver för hela kroppen
  • Beautyline för män - produkter särskilt framtagna för män. Med det inte sagt att vårt övriga sortiment inte fungerar även för män - för det gör de givetvis!