FAQ 

Besök vår blogg för mer information kring företaget och produkterna: FitLine Fakta 


I hur många länder är PM international verksamma?

PM International är verksamma i över 35 länder och är en global aktör på en växande marknad. PM International vet exakt hur man kombinerar nyckelelementen som skapar ett framgångsrikt företag: unika och innovativa produktkoncept tillsammans med högeffektiv nätverksförsäljning. Tack vare denna strategi har PM International blivit ett av världens ledande direktsäljningsföretag


Hur fungerar distributionssystemet som PM International använder?

 

Distributionssystemet kännetecknas av direktkontakter och korta kanaler. Det överger medvetet traiditionella distributionskanaler och fokuserar istället på direktkontakt med konsumenten. Detta möjliggör en förstahandskommunikation om produkternas fördelar och resultat med kunden. 

Tysklands högsta domstol i Frankfurt har officiellt godkänt legaliteten av PM's marknadsplan den 19 maj 2011. År 2013 certifierades PM International med Fair Direct Sales av German Association for Technical Control Board (TÜV). 

Systemet stöds av ett nätverk av decentraliserade Direct Sales Centers (DCS) vilket garanterar snabb leverans tilllsammans med ett modernt system för direktförsäljning via internet och mobila enheter. 

 


Vilken kvalitet finns på era produkter?

Alla våra produkter produceras enligt GMP riktlinjer (Good Manufacturing Practice), en standard som används inom läkemedelsindustrin. Detta garanterar högsta renhet och maximal kvalitet. 


Hur blir man en framgångsrik säljare av PM Internationals produkter?

För att hjälpa dig att bli så framgångsrik som möjligt inom direktförsäljning förser PM International dig med regelbundna utbildningar och Business Akademier. Dessa event syftar till att lära ut "know-how" genom att dela med sig av erfarenheter från våra mest framgångsrika personer, såväl som att utveckla dina färdigheter inom direktförsäljning.